pátek 11. července 2014

Rexona nikdy nezklame

Jelikož je léto v plném proudu a letos nás obdařilo skutečně vysokými teplotami, což se projevuje na zvýšeném pocení našich krásných těl, je třeba s tím něco udělat. Hlavně odpoledne v tramvaji je to fakt hustý. Rexona našla ideální řešení a je mou ctí Vás s ním seznámit. Nebudu Vás už déle napínat, je to žhavá novinka - dámský antiperspirant Maximum Protection confidence.

Rexona je pro mě spolehlivá značka, ale její začátky v antiperspirantech nebyly vždy nej, s několika vyzkoušenými kusy jsem nebyla moc spokojena z důvodů drolení sticku nebo nedostatečnému zabránění pocení, či pro skrvy na oblečení. Časem jsem přešla ke konkurenční značce k antiperspirantům ve formě gelu. Proto mě velmi zajímalo, co se od té doby změnilo a musím Vám říct, byla jsem mile překvapena. 

Už samotný obal je sexy, Rexona použila jemné barvy a příjemný tvar akorát do ruky. Ale uznávám, že to není u antiperspirantu to nejdůležitější. Otevřela jsem tedy víčko a přičuchla. Áááách!!! Vůně to je vskutku nádherná!!!! Jemná, jakoby smetanová s lehkým nádechem nějaké exotické květiny, prostě úžasná. Hodnotím 10 hvězdičkami.

Bílá krémová hmota se vytlačuje otvory (které jsou chytře největší ve středové části) otáčením kolečka ve tvaru kytičky ve spodní straně, milé. Vytlačuje hmotu poměrně pomalu po malých dávkách, takže se Vám nestane, že toho vyleze kýbl a vy nevíte, kam s tím. Navíc po natření do podpaždí je zas povrch pěkně suchý, takže žádné umazání vršku apod., jak jsem zvyklá u konkurenčních gelových antiperspirantů.

Ale co je podstatné - nezanechává žádné skvrny na oblečení (vyzkoušela jsem jak bílá, tak tmavá trička), 100% zabrání pocení po celý horký den a navíc neustále krásně voní, a to tak opojně (ale ne vlezle), že mě kolegyně v práci pochválily, jaký mám krásný nový parfém. A chtěly vědět značku. :o) Rexono, děkuji jménem všech žen za tuto pecku a věřím, že půjde na dračku.

Zajímalo by mě, zda se chystá i něco podobného v pánském provedení, cestující v MHD a nejen ti by to jistě ocenili. :o)

2 komentáře :

  1. Opravdu funguje proti pocení, ale bílé skvrny zanechává, teda aspoň mě ano.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkuste nanášet menší množství krému. Já nanesu vždy jen nepatrné množství, případně ještě rozmažu, když mi to "ujede" tak, aby se vše vstřebalo do kůže a nebylo vidět okem. Skrvny pak nejsou ani na bílém ani na černém prádle.

      Vymazat