sobota 12. července 2014

Bioderma Photoderm Family

Chystáte se na letní dovolenou k moři, poznávat krásy naší republiky nebo jen na odpolední procházku v blízkém okolí? Za všech okolností byste měli myslet na sluneční ochranu. Všelijakých krémů na opalování je dnes na trhu nepřeberné množství a po informacích z výsledků dTestu už člověk vážně neví, po čem sáhnout, aby nesáhl vedle. Já jsem vsadila na jistotu za přiměřenou cenu od Biodermy.

Rozhodla jsem se pro vyzkoušení Biodermy Photoderm Family s ochranným faktorem SPF 30/UVA 16. Po větším rodinném balení o objemu 400 ml jsem sáhla, protože je ekonomičtější a navíc se stejně za létní sezónu tak jako tak spotřebuje.





Opalovací mléko je jemné konzistence, snadno se roztírá a vstřebává, vytváří jemný nemastný film, který se po chvíli vsaje úplně. Příjemně voní, lehce po citrusech. Je určen pro citlivou pokožku a je nekomedogenní, což potřebuji, mohu jej tedy použít na celé tělo i obličej, bez obavy z osypání se. Velkou výhodou je i voděodolnost, ale pro jistotu po koupání vždy namažeme znovu.

Vyhovuje mi i tato forma ve spreji, který je navíc zabezpečen proti samovolnému stlačení (černá pojistka viz obr.). I děti jej mají rády, protože se při vzájemném stříkání a následném rozmazávání pobaví.

Používáme jej zatím měsíc a jsme s ním celá rodina plně spokojeni, žádné spáleniny od sluníčka se neobjevily a to jsme se nijak nešetřili. Vysoká anti-UVA-UVB ochrana v kombinaci s patentem Buněčné Bioochrany předchází navíc kromě bolestivých spálenin i předčasnému stárnutí pokožky, a to uvítá jistě každá z nás. Bezpečně Vás ochrání jak v našich rodných krajích, tak na mořských plážích. Jděte do něj!

Žádné komentáře :

Okomentovat