středa 4. června 2014

Velké Vichy testování

Byla jsem vybrána do testování produktů Vichy - rituál péče, kterého jsem se zúčastnila s obrovským nadšením. Testování trvalo 100 dní, každé testerce byly vybrány 3 produkty péče o pleť dle konkrétního typu její pleti. Já jsem získala k otestování krém Vichy Idéalia, čisticí pěnovou vodu Purete Thermale a něco na pupínky - Normaderm Hyaluspot.


Proč "Rituál péče"? 

Pokud máte problematickou pleť jako já, nestačí si ji jen ráno opláchnout studenou vodou, nanést obyčejný denní krém a jít do ulic. Je třeba o ni pečovat, abyste se vůbec mohli beze studu podívat lidem okolo do očí bez pocitu, že každý zkoumá Váš pupínek, který se právě objevil na čele.

Rituál péče, jak to nazvali lidi od Vichy, obsahuje třísložkovou péči o pleť, kterou byste neměla vynechat ani jeden den. V mém případě šlo o to problematickou pleť nejdříve pořádně vyčistit, pak zahladit případné nedokonalosti a nakonec obalit krémovou ochranou na celý den. 

 

1. Čisticí pěnová voda Purete Thermale

Tato voda je určena pro všechny typy pleti včetně té citlivé a jejím hlavním cílem je vyčistit a odlíčit pleť a celkově ji osvěžit a rozjasnit. Neobsahuje parabeny ani mýdlo a je hypoalergenní. Dávkování je praktické, v lahvičče o objemu 150 ml s dávkovací pumpičkou, která Vám přesně naměří množství pěny (ano čtete dobře, pěny, voda se při zmáčknutí pumpy změní na dlani na pěnu) potřebné k pořádnému umytí obličeje případně i dekoltu.

Vůně je velmi příjemná a jemná, zamilujete si ji. Moje počáteční reakce na vodu byla taková, že jsem cítila hřejivý pocit na celém obličeji, došlo i k lehkému zčervenání, které však po asi dvou minutách ustoupilo zcela a pak už jsem cítila jen trochu stahování nebo jakoby napínání pleti, nic nepříjemného. Zajímavé je, že zmiňovaný hřejivý efekt a zčervenání se projevovalo jen v prvních asi dvou týdnech používání, potom už nikdy více. Asi jsem si už na vodu zvykla.
Určitě doporučuji vyzkoušet, čištění pleti je pro problematickou pleť alfa omega a tato čisticí voda s termální vodou z Vichy má jistě vysoké kvality.

 

2. Normaderm Hyaluspot

A jsme u toho. S novým ránem je tu nový pupínek. Co teď? Vymáčnout nebo nechat být? Pokusit se skrýt pod make-up nebo zakrýt ofinou? Mám pro Vás mnohem lepší řešení! Zkuste rychlou cílenou péči proti nedokonalostem s kyselinou hyaluronovou od Vichy - Normaderm Hyaluspot. Určen je pro smíšenou pleť, samozřejmě opět hypoalergenní a bez parabenů.
Je ve velmi praktickém balení o obsahu 15 ml, které ať se zdá být malé, vydrží velmi dlouho, pokud si s ním nenatíráte celý obličej, ale jen postižená místa. K tomu slouží aplikátor, kterým nanesete maličké množství na postižené místo, kde je díky kyselině hyaluronové vytvořen v mžiku neviditelný ochranný film a následná antibakteriální technologie (kyselina salicylová+LHA) se už postará o léčbu samotného pupínku.  Ten je samozřejmě den dva ještě patrný, než zmizí docela, ale určitě je to lepší, než riskovat jeho zanícení, když ho neodborně vymáčknete nebo zatřete make-upem.
Pro mě je to první skutečně funkční výrobek tohoto typu.

 

3. Krém Idéalia

Do třetice všeho nejlepšího - závěrečná péče. Jak už hovoří sám název krému Idéalia, jeho cílem je dosáhnout ideální pleti jejím zklidněním, zjemněním a projasněním. A teď už mohu říct, že dělá skutečně čest svému jménu. Je určen pro normální i smíšenou pleť, hypoalergenní, bez parabenů.
Krém je o obsahu 50 ml a při každodenním používání ráno a večer a při rozumném dávkování může vydržet až 6 měsíců. Má neskutečně příjemnou jemnou parfemaci, která jde ruku v ruce s čisticí pěnovou vodou. Velice příjemně se nanáší, je jemný, není vůbec mastný, okamžitě uvolňuje pocit stažené či vysušené pleti, krásně hydratuje po celý den. Řekla bych, že i pleť barevně sjednocuje, protože co ho používám, mám jakoby zářivější barvu, už žádná strhaná šeď.
A pozor - je silně návykový!!! :o)


Kompletní hodnocení všech 50 testerek den po dni (obsahuje i další produkty Vichy) můžete shlédnout zde.

Žádné komentáře :

Okomentovat